Förkylt som bara den!

Jag jobbade i lördags kväll & jag kände mig lite halv hängig, men jag trodde det var för att jag var trött, när jag sedan vaknade igår morse så var jag dunder förkyld med feber & hela alltet!
Idag är det faktiskt inte ett dugg bättre, men jag måste ju ändå till stallet sen för att ta hans om min älskade pojke där & medverka på stallmötet idag för att dela upp sysslorna för december månad!

Jag blir hemma från jobb i morgon också så förhoppningsvis kan jag jobba på onsdag, ska försöka med det iaf, OM där nu är ngt jobb åt mig!

Uch vad jag är trött på att nysa & snyta mig =(

??

Egentligen vet jag inte varför jag skriver, men jag kände att det kliade i fingarna efter att få skriva ngt!
Red med Lotta idag, Lukas & Ester var busigare än busigast idag, men mycket hade nog med vinden & dem hemska ljuden som dem förde med sig, men vi kom hem helskinnade iaf =)

I morgon ska jag till Lelle, måste fördriva tiden, allt känns så jobbigt just nu & jag får tåla allt, det är bajs just nu & jag vet inte hur jag ska hitta kfraften att orka, tur att jag har Lukas iaf, kan säga precis vad jag vill till honom om precis vem feanb jag vill, för vet ni en sek?
Han sprider det inte vidare, han bkir inte sur. Han låter mig vara precis den jag är & han tycker nog om mig ändå trots allt mitt gnällande, för han får ju massa morötter också!

Nej nu ska jag städa lite till sen kallar sängen, är trött som bara fean!


Natt natt!

Gnälliga jag!

Ja jag är gnälölig det vet jag mycket väl om!
Jag ska jobba idag, men jag orkar seriöäst inte, har typ sovit nada i natt & gråtit har jag gjort, rädd, jag är så fruktansvärt jävla rädd ska ni veta! Känns som det jag har glider ur nävarna på mig, som att jag håller på att förlora det som jag suktat efter så länge!

Kärlek, vad är det egentligen?

Nej nu kallar frullen & sen jobbet, idag är jaqg inte hemma fören vid 8 halv 9 ikväll, skönt som fean!
Ska ut & skissa tattuering!

Så Duktig.

Idag red jag & Emma lite kavaletti & travhoppade lite kryss =) Så super fint det gick idag & Lukas älskade varige sekund av det! Haha han kom lite fel på travhindret en gång, men han hoppade, men större språng än var jag berädd på så jag tappade ena stigbyglen, men jag satt kvar & han balanserade upp sig jätte fint efter hindret & landade i den galoppen jag bad honom om!

Han & jag gör så fina framsteg tillsammans, i morgon blir det att rida ut en runda med Lotta! Ska bli mysigt, var ett tag sedan han fick traska i skogen, jag rider inte ut själv pga av säkerhets skäl, skulle ngt mot förmodan hända så är det bra om vi är två!
Sen träna lite dressyr i padocken är ju aldrig fel det heller =)

Nej nu ska det snart sovas, jag är så sjukt trött =(

Natt natt alla =)

Det går frammåt.

Jag var i stallet idag & allt gick super fint, Lukas börjar bli riktigt snygg nu, glansig i pälsen & muskler börkar kika fram här & var! Idag gick han super fint, tränade lite skänkelvikningar & avsaktningar från trav till skitt =)
HAn blir bara finare & finare för var dag som går & jag vet inte vad jag gör om han någon dag tags ifrån mig!

annars händer det inte så mycket mer än jobba & stå i!
Jag jobbar ju nu som timanställd på Teamwork bemmaning & jobbar på lite olika företag genom dem, ganska kul faktiskt & om inget annat så är det bra extra pengar =)

Nej nu kallar sängen & tvn, sen ska jag äta god mat & ha fredags mys med päronen =)

Jag vet inte hur jag ska älska honom!

Jag vet inte hur jag ska älska honom!
Vad jag ska göra, hur jag ska röra honom!
Jag har ändrats, ja verkligen ändrats.
På dem senaste dagarna när jag sett mig själv
har jag sett ut som någon annan!

Jag vet inte hur jag ska ta det här.
Jag ser inte vad som gör att han berör mig.
Han är en man, bara en man.
Jag har haft så många män förut, på många olika sätt.
Han är bara en till!

Ska jag knäcka honom, ska jag skrika & gapa?
Ska jag tala om kärlek? Låta mina känslor synas?
Jag trodde aldrig det skulle bli såhär!
Vad handlar det om?

Tycker du inte det är ganska lustigt?
Att jag är i denna situvationen?
Jag är den som alltid ska vara
Så lugn, så cool, Ingen kärleks dåre.
Lärde mig varige show, han skrämmer mig så.

Om han sa att han älskar mig.
skulle jag vara förlorad, ja faktiskt livrädd.
Jag skulle aldrig stå pall, nej inte klara det.
Jag skulle vända om, ja backa ut.
Jag skulle inte vilja veta, han skrämmer mig så.
Jag vill ha honom så.
Jag älskar honom så!

Detta är en översättning av Jesus Christ Super Star låten " I dont know how to love him"


Hästar för hela slanten!

Ja idag har jag ridit två hästar, Lukas plus på ridskolan =) Men läs & häpna, jag är INTE trött, jag skulle lätt kunna rida 2 hästar till! Men jag får lägga energi på att städa bilen, vilket jag också redan gjort & ska börja städa rummet också, annars blir det väl kanske att jag åker ut till päronen i våxtorp om jag inte har ngt bättre för mig!

Men nu kallar tvn, chipsen & min tranbärs dricka =D
MUUUUUMS!

Hur släpper man & går vidare?

Jag har ifrågasatt många gånger vad min blogg egentligen handlar om!
Vad jag kommit fram till?
Jo den handlar om en helt "vanslig" mäniskas vardag efter att ha gått igenom svåra saker på kort tid!
Jag vet aldrig hur mycket jag vågar öppna mig, eller hur mycket jag kan berätta för människor, hur mycket jag kan lita på dem, lägga mitt liv i deras händer!
Varför det är så?
Jo för att jag har förlorat många som står mig nära på väldigt kort tid! Det har tagit extremt hårt på mig, nu satt jag ensam ikväll, har nördat Greys anatomy & krängt fet mat & godis & verkligen försökt komma någonstanns i livet, funderas så det knakar i hela hjärnkontoret på mig har jag gjort!

Den serien får mig att tänka på allt i livet, både vettiga & mindre vettiga saker!

HUr släpper man saker & går vidare livet? Ibland undrar jag om jag verkligen vill släppa dem, eller hålla fast vid dem för att ha en anledning till att må skit! Jag tror jag har hittat en trygghet i min ångest, för den ger mig ngt att skylla på när livet är skit rent ut sagt! Jag borde inte göra det, men den har blivit min flykt från verkligheten faktiskt!
Så fort det är ngt som är fel & inte fungerar har jag alltid den att ge skulden!
Ibland kan jag vara ärlig & säga att jag har utnyttjat den, men oftast kommer den pga av undermedvetna tankar som min psykolog så fint sa till mig!

Men denna bloggen handlar om mig, mest i alla fall & dem som ger mig styrkan att orka fortsätta ta mig igenom dagarna! Många säger att det är dags att gå vidare & släppa taget om allt som hänt, men hur lätt är det tror dem? Det som jag gått igenom har drabbat hela mitt liv, hur hela min framtid kommer se ut!
Sorgen kommer jag aldrig att bli "frisk" från, om man dumt nog får uttrycka det så?

Jag funderar på att börja skriva sånger & dikter igen, men jag hittar ingen som vill göra fina instrumentaler åt mig, men jag får fortsätta leta!

Nej nu ska jag nörda lite greys till innan det är dags att sova!

Många har förresten frågat mig hur det går med den Nya hästen & jag kan bara säga att allt går underbart bra med honom, han förgyller hela min tillvaro & behöver jag tröst så vet jag att han alltid kommer med sin varma mule & trycker den i min  famn & tröstar mig! Vi har kommit en bra bit på vägen i ridningen men har en bit kvar innan vi båda är i full kondis! Uteritterna ska vi ju inte snacka om hur underbart det är att bara skritta i skogen, eller stå & mysa i 40 minuter innan jag ens funderar på att slänga på sadeln! Jag vet inte vad jag tar mig till om han försvinner ur mitt liv, det är i honom jag finner min styrka & vi kommer fruktansvärt bra överrens! Lite test då & då är det ju förvissqa, men det som är bra är att jag är mer envis än han!
Min vackre prins är han & jag kan inget säga än att jag föll som en fura för honom!
Pållen jag har på prov!
(Denna vackra varelse har jag på prov till slutet av december)

RSS 2.0